Hotel Drenthe

Overnachten in Hotel Villa Nova in het mooie Drenthe

Bent u op zoek naar een fijn hotel in Drenthe? Dan is Villa Nova in Zorgvlied de goede keuze. Met haar mooie omgeving, en talloze recreër-mogelijkheden komt u helemaal tot rust. Bij ons zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt gaan voor losse kamers, of voor een geheel verzorgd arrangement. Of u nu komt om te wandelen, fietsen, musea te bezoeken, paardrijden, of gewoon genieten van de natuur. De Familie Krans heet u van harte welkom in Drenthe!

 

Hotel met arrangementen

Hotel Villa Nova biedt verschillende arrangementen aan. Of u nu naar ons hotel in Drenthe komt om van hieruit te fietsen, wandelen, paardrijden, mountainbiken of op een andere manier te recreëren.  Neem in elk van deze gevallen zeker een kijkje tussen onze arrangementen

 

 

 

 

 

 

 

Villa Nova en haar omgeving

Er is van alles te doen in de prachtige omgeving rond het hotel. Vanaf Villa Nova loop je zo het Nationaal Park Drents-Friese Wold in. Een uitgestrekt natuurgebied met heide en bossen. Hier zijn ook talloze mogelijkheden om te fietsen, wandelen. mountainbiken of paardrijden. 

Bovendien ligt het Drentse Hotel Villa Nova op een aantal kilometer afstand van de Koloniën van Weldadigheid. Dit unieke landschap en verhaal is in 2021 opgenomen op de Unesco Werelderfgoed-lijst. Er is nog van alles te zien en te beleven in het gebied: prachtige monumenten, uniek landschap en mooie musea. Zeker een aanrader om te bezoeken bij een bezoek aan Drenthe!

Nog meer uitjes in de omgeving vindt u hier!

 

Tot ziens bij Hotel Villa Nova in Drenthe!

Hotel Villa Nova Zorgvlied | Drenthe