Ons restaurant

Wilt u lunchen of dineren in Drenthe? 
Bekijk hieronder onze menukaarten!

Het restaurant is geopend van donderdag t/m zondag vanaf 12:00u. 

De keuken sluit om 20:00u met uitzondering van zondag, dan sluit de keuken om 15:00u (wij serveren wij geen diner op zondag)

 

Lunch

Voor een heerlijke lunch bent u bij ons van harte welkom. Een soepje, uitsmijter of een heerlijk landbrood ‘zadelpijn’: we zijn u graag van dienst!

Vanaf 2024 serveren wij geen lunches meer. Het terras, grand café en restaurant zijn dan geopend vanaf 17:00u voor niet-hotelgasten. Overdag zijn wij alleen geopend voor hotelgasten.

Diner

Zin in een avondje gezellig dineren? Wij geven u gelijk! Geniet van de traditionele schnitzel of kies voor een wildzwijnhaas. Natuurlijk hebben we ook vegetarische gerechten op de kaart!

Reserveren is gewenst.

 

 

High Tea

Wilt u een high tea met vrienden of familie? Wij beschikken over een ruime variatie theesoorten, brownies, cheesecakes, muffins, sandwiches.

Minimaal 48 uur van tevoren reserveren.Lunch & Diner

Voor zowel lunch als diner kunt u, bij geschikt weer, gebruik maken van ons tuinterras. Het kan bij lage personeelsbezetting voorkomen dat wij geen diner op het terras serveren.


Fietsers

Bent u onderweg en heeft u trek in een lekkere lunch? U bent van harte welkom in ons restaurant. 
Voor elektrische fietsen hebben we oplaadmogelijkheden.

Tafel reserveren

Voor het diner is reserveren aan te raden, ivm hotelbezetting. Voor lunch is reserveren niet noodzakelijk . Wij reserveren geen tafels op het terras.