Zaalverhuur

Naast het feit dat wij een Hotel – Restaurant zijn, beschikken wij ook over de mogelijkheid om zalen te huren. Wilt u een zaal huren in Drenthe?

Dan bent u bij ons op het juiste adres. Voor alle soorten feesten bent u thuis bij ons. Het kan om een kop koffie, drankje en een hapje eten gaan, ook is het mogelijk om een uitgebreid buffet te krijgen. In overleg is veel mogelijk!

Bruiloft / Trouwerij

Geniet op het terras of in het restaurant van het ontvangst met taart en koffie. Wilt u een hapje eten met uw gasten? Het restaurant beschikt over een uitgebreide menukaart. 
Voor het feest kunt u terecht in een aparte zaal en na afloop kruipt u lekker onder de wol in een hotelkamer voor de huwelijksnacht. Gasten kunnen uiteraard ook overnachten, zodat u ’s morgens gezamenlijk van een ontbijt kunt genieten. 

Vergaderen

Op zoek naar vergaderlocatie in de natuur van Drenthe, Centraal in Noord-Nederland? Wij beschikken over een comfortabele ruimte voor cursussen, trainingen en presentaties. Deze ruimte is voorzien van een flip-over, beamer en scherm en wifi-internet.

De vergaderzaal is per dagdeel te huren maar wij bieden ook arrangementen waarbij gebruik van de zaal is inbegrepen.

High Tea

Wilt u een hight tea met vrienden of familie? Wij beschikken over een ruime variatie theesoorten, brownies, cheesecakes, muffins, sandwiches.

Lunch & Diner

Voor zowel lunch als diner kunt u, bij geschikt weer, gebruik maken van ons tuinterras. 

Maar natuurlijk is er ook binnen voldoende ruimte.

Fietsers

Bent u onderweg en heeft u trek in een lekkere lunch? U bent van harte welkom in ons restaurant. 
Voor elektrische fietsen hebben we oplaadmogelijkheden.

Tafel reserveren

Wilt u zeker zijn van een tafel voor de lunch of het diner? 
Reserveer dan via onze website of telefonisch. Wij zorgen dat er een passende tafel voor u klaar staat!