Ons hotel is dagelijks open tot  15 december

Openingstijden!

Het hotel is dagelijks geopend.

Het  restaurant is van dinsdag tot en met zaterdag geopend vanaf 12:00u.  Reserveren voor diner gewenst. De keuken sluit om 20:00u.

OP ZONDAG ZIJN WIJ ALLEEN GEOPEND VOOR DE LUNCH. HET RESTAURANT EN DE BAR SLUITEN OM 17:00U.

MAANDAG GESLOTEN.

Op maandag  zijn wij alleen geopend voor hotelgasten.

We heten u van harte welkom!

Graag tot ziens!
Familie Krans

Drents Dagje!

Lekker fietsen door de Drentse natuur in combinatie met een lekkere lunch in de Wapser Herberg in Wapse en een drie gangen diner bij Hotel Villa Nova in Zorgvlied.

Pumps & Paarden

Aan de hand van de blog van Mara Ruijter van de weblog Pumps & Paarden hebben we dit Drents Dagje Arrangement samengesteld. Voor jou en je paard!

Uitgebreide

arrangementen

Heerlijk verzorgd genieten! Hotel Villa Nova biedt verschillende arrangementen aan. Of u nu naar ons hotel in Drenthe komt om van hieruit te fietsen, wandelen, paardrijden, mountainbiken of op een andere manier te recreëren; wij hebben er een passend arrangement voor.

Heerlijk

eten & drinken

In ons sfeervolle restaurant geniet u van de lekkerste gerechten, vergezeld van fijne dranken.Bij uw ontbijt, lunch en diner zetten we volop voor u in om u te laten genieten van de heerlijkste smaaksensaties.

"Een fantastisch verblijf gehad,
ga vooral zo door!"

“Een aantal dagen de carnaval ontvlucht en geboekt bij Vila Nova, jammer dat het weer niet meegewerkt heeft, voor de rest geweldige dagen gehad met veel lof voor ontvangst , kamers en vooral de geweldige Keuken met heel lekkere gerechten, verder spontane bediening en contacten.”

Familie van de Koevering