Openingsdagen Restaurant van September tot en met 15 december:

donderdag t/m zondag vanaf 12:00u

Zondags zijn wij alleen geopend voor de lunch en niet voor het diner. Wij sluiten dan om 17:00u.

Diner op reservering

(in September en Oktober kan het voorkomen dat wij alleen geopend zijn voor hotelgasten, dit heeft te maken met hotelbezetting en personeelskrapte)

Het hotel is  dagelijks geopend t/m 31 oktober, daarna van donderdag t/m zondag.

 

 

 

Theater de Traan

Zaterdag 18 november speelt theater de Traan bij ons in het hotel.

Kerst in Zorgvlied

I’m dreaming … Vier samen de feestdagen in de warme kerstambiance in Zorgvlied. Een sfeerrijke genietzesdaagse vol memorabele kerstmomenten. En natuurlijk ook met af­wisselende, prachtig bijpassende uitstapjes in de omgeving.

Pumps & Paarden

Aan de hand van de blog van Mara Ruijter van de weblog Pumps & Paarden hebben we dit  Arrangement samengesteld. Voor jou en je paard!

Uitgebreide

arrangementen

Heerlijk verzorgd genieten! Hotel Villa Nova biedt verschillende arrangementen aan. Of u nu naar ons hotel in Drenthe komt om van hieruit te fietsen, wandelen, paardrijden, mountainbiken of op een andere manier te recreëren; wij hebben er een passend arrangement voor.

 

Heerlijk

eten & drinken

In ons sfeervolle restaurant geniet u van  lekkere gerechten, vergezeld van fijne dranken.U kunt bij ons terecht voor ontbijt, lunch en diner, maar ook voor brunch of warm en koud buffet. 

"Een fantastisch verblijf gehad,
ga vooral zo door!"

“Een aantal dagen de carnaval ontvlucht en geboekt bij Vila Nova, jammer dat het weer niet meegewerkt heeft, voor de rest geweldige dagen gehad met veel lof voor ontvangst , kamers en vooral de geweldige Keuken met heel lekkere gerechten, verder spontane bediening en contacten.”

Familie van de Koevering